Dave Matthews Band se vrací po 5 letech do Prahy + soutěž o 2× 1 vstupenku

Dave Matthews Band se vrací po 5 letech do Prahy + soutěž o 2× 1 vstupenku
Naposledy editováno:

16. 4. 2024 – Praha, O2 universum

Dave Matthews Band prodali od svého vzniku více než 25 milionů vstupenek, čímž se stali druhým největším prodejcem vstupenek v historii. V Praze se po 5 letech představí s novým albem Walk Around The Moon.

 

Dave Matthews Band

Často označována jako DMB, je americká rocková skupina, která byla založena v Charlottesville ve Virginii v roce 1991. Skupina je známá svou unikátní směsí různých hudebních žánrů, včetně rocku, jazzu, folku a world music, což vytváří charakteristický zvuk, jež je obtížně zařaditelný do jedné kategorie. Zakladatelem a frontmanem kapely je zpěvák a kytarista Dave Matthews, který se proslavil svým emotivním vokálním projevem a komplexním akordovým strukturami. Dave Matthews Band je také známá svými energickými živými vystoupeními a impozantním jamováním, díky čemuž si vytvořila loajální fanouškovskou základnu. V průběhu let se DMB stala jednou z nejúspěšnějších koncertních kapel, a to i přes to, že její komerční úspěch v rádiích a hitparádách byl relativně omezený. Skupina má na svém kontě několik platinových alb a je držitelem řady hudebních ocenění.

VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL.

SOUTĚŽ:

Soutěžíme o 2× 1 vstupenku.

Do 12. 4. nám pomocí soutěžního formuláře napište název nového alba kapely, které představí i v Praze. Výherce budeme kontaktovat e-mailem.