Dvě zpěvačky a jedna bubenice předvedou v Měšťáku divokou bluesrockovou show

Dvě zpěvačky a jedna bubenice předvedou v Měšťáku divokou bluesrockovou show

Blues nad Bečvou, Městský dům Přerov, sobota 16. března 2024

Britská kapela Brave Rival zazáří na velké stage Městského domu v Přerově v sobotu 16. března od 20 hodin, aby velkolepým koncertem zahájila 12. ročník mezinárodního festivalu Blues nad Bečvou. Březnová hudební slavnost tak volně naváže na hudební svátky z loňského roku, jako byly třeba Svatoanenská hudební slavnost, Babí léto ve farní zahradě nebo Listopadová hudební slavnost.

„První koncert letošní sezony opustí komorní klubovou scénu. Ve velkém sále Městského domu vystoupí vůbec prvně na svém evropském turné britská bluesová a bluesrocková kapela Brave Rival. Kapela patří mezi absolutní špičku ve svém žánru ve Velké Británii. Návštěvníci se mohou těšit na tři krásné muzikantky, dvě zpěvačky a jednu bubenici, v doprovodu kytaristy a baskytaristy. Všichni společně byli finalisty prestižní British Blues Awards v uplynulých dvou letech,“ zve předseda Nadačního fondu Blues nad Bečvou Pavel Ondrůj. Show kapely je pověstná kombinacemi harmonických hlasů, kytarových sól a úderných bicích.

Zvýhodněná cena vstupenky zahrnuje welcome drink, v předprodeji je za 350 Kč, 490 Kč zaplatí návštěvníci na místě. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji Městského informačního centra na nám. TGM nebo on-line na www.ticketportal.cz.