Velká soutěž o 1x2 vstupenky na zářijové koncerty Prague Proms: Veronika Vítová & hosté (14. 9.)

Velká soutěž o 1×2 vstupenky na zářijové koncerty Prague Proms: Veronika Vítová & hosté (14. 9.)

Festival Prague Proms pokračuje zářijovými koncerty, které jsou již téměř vyprodané. Čtenáři Jazzportu ale mají možnost ve velké soutěži vyhrát 1×2 vstupy na koncerty v The Loop Jazz Club Hostivař. Uzávěrka každé soutěže je 4 dny před konáním koncertu a výhercům pošleme elektronické vstupenky.

Soutěž o 1×2 vstupenky na koncert: Veronika Vítová & hosté (14. 9.)

Rodačka z Prahy, zpěvačka Veronika Vítová, absolvovala VOŠ Jaroslava Ježka. Kromě působení na hudební scéně je profesorkou na oddělení popového zpěvu Konzervatoře Jana Deyla a pracuje na řadě autorských projektů. Jedním z nich je jazzový band, který v minulosti zpracoval hudbu Billa Evanse (Tribute to Bill Evans). V roce 2011 založila vokální sextet SKETY, který úspěšně vystupuje na festivalech a v klubech po České republice i Evropě. Pyšnit se může několika hudebními cenami, kdy sextet SKETY získal ocenění například na Tchaj – wanu, v Austrálii, dánském Aarhusu, finském Tampere nebo na prestižní mezinárodní soutěži Vokal Total v Grazu. Mimo to se Veronika věnuje i klasické hudbě. Spolupracuje jako sólistka s Orchestrem Berg a nově s triem Musica Panica, které interpretuje hudbu renesance. Bývá pravidelným hostem Jazzdock orchestra, který je domovským bigbandem Jazzdocku, jednoho z nejlepších jazzových klubů v Evropě. V současné době připravuje debutové autorské CD.

Na letošním festivalu Prague Proms představí Veronika Vítová program sestavený z autorských skladeb. A nebude sama, posluchači se mohou těšit na zajímavé hosty.

SOUTĚŽNÍ OTÁZKA: Jak se jmenuje debutové album Veroniky Vítové?