Hybatelé rezonance představí v další sezóně výrazné osobnosti klasického i jazzového klavíru + soutěž o 2x2 vstupenky

Hybatelé rezonance představí v další sezóně výrazné osobnosti klasického i jazzového klavíru + soutěž o 2×2 vstupenky

Cyklus klavírních recitálů nazvaný Hybatelé rezonance chystá v nové sezoně opět čtveřici mimořádných koncertů v působivém prostředí Anežského kláštera. Klaviatura mistrovského koncertního křídla C. Bechstein D 282 tak bude nápomocná síle kreativity i interpretační dokonalosti, jazzové lehkosti i vnímavému uchopení vynikajících děl klasické klavírní literatury, letos převážně v dámském obsazení. Fascinující Nikol Bóková bude vytvářet barevné hudební obrazy napříč žánry, jazzová skladatelka a klavíristka evropského renomé Kristina Barta se ponoří do světa hlubokých emocí. Špičkový zážitek v klasickém repertoáru i moderně slibuje interpretační mistrovství Terezie Fialové i mladý talentovaný klavírista Matyáš Novák. Koncertní sérii zahájí 3. října držitelka cen Anděl Nikol Bóková.

Společnost C. Bechstein připravuje VII. sezonu vytříbených klavírních recitálů ve spolupráci s Národní galerií Praha. Vstupenky na jednotlivé koncerty i cenově zvýhodněné abonmá je možné zakoupit na webových stránkách www.hybatelerezonance.cz a v síti GoOut.

Soutěž o 2×2 vstupenky na koncert Nikol Bókové 3. října!

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje největší evropský nástrojový výrobce a tradiční producent mistrovských koncertních klavírů, který pořádá Cyklus Hybatelé rezonance? Výherce budeme kontaktovat emailem v neděli 2. října.