Beata Hlavenková oslaví vydání nového alba Žijutě koncertem v divadle Archa

Beata Hlavenková oslaví vydání nového alba Žijutě koncertem v divadle Archa

Po úspěšné premiéře filmu ZÁTOPEK, ke kterému složila Beata Hlavenková hudbu, se její pozornost opět plně zaměřila na sólovou tvorbu a 31.10. měla pokřtít se svou Kapelou Snů novou desku. Koncert se však bohužel v naplánovaném termínu neuskuteční a byl přesunut na 2.2.2022.

Beata s fanoušky sdílela tuto smutnou zprávu na Facebooku:

Moji milí, velmi se omlouváme, ale vzhledem k nepříznivým okolnostem, které nejsou ku prospěchu plánovanému velkému koncertu s hosty, světly, laserem z piana a kapelou s vokalistkami, jsme nuceni přesunout křest alba Žijutě na 2.2.2022. Oslava tak proběhne neplánovaně dvojí, onen den je totiž i dnem mých narozenin. Těší mě, že je s vámi oslavím!

Album Žijutě je šestým sólovým albem Beaty Hlavenkové, na kterém se představuje jako zpěvačka, autorka hudby, textařka a aranžérka a navazuje na předchozí desku SNĚ, za kterou byla českou hudební akademií oceněna cenou Anděl v kategorii „Interpretka roku“. Album obsahuje 11 skladeb a má stejný počet hostů. Kromě stálých členů Kapely Snů na albu zazní Rich Perry, Adam Koller, Thom Artway, Oto Klempíř, Tomáš Neuwerth, David Stypka a další.

Žijutě vychází na CD, vinylu a v digitální distribuci u Minority Records 29.10.2021. Vinyl mastering připravil Miles Showell ve studiích Abbey Road v Londýně, jenž stojí mimo jiné za alby Amy Winehouse, Tori Amos či Dua Lipa.

Facebook událost křtu: www.facebook.com/events/546954806362410