COTATCHA ORCHESTRA SE CHYSTÁ NA PODZIMNÍ TURNÉ
Cotatcha Orchestra

COTATCHA ORCHESTRA SE CHYSTÁ NA PODZIMNÍ TURNÉ

Přední český big band COTATCHA ORCHESTRA, který je znám svými neotřelými hudebními počiny, se chystá na realizaci hlavního projektu sezóny.

Můžete se těšit na sérii tří koncertů s exklusivním hostem, nizozemským trombonistou ILJOU REIJNGOUDEM. Na svém hudebním kontě má cenu za kompozici v nejprestižnější soutěži jazzového světa – Thelonius Monk competition, čímž se zařadil mezi velké hráče současného jazzu jako jsou Joshua Redman nebo Chris Potter. Reijngoud se pyšní rovněž získáním Latin Grammy Award či „nizozemského anděla“ v soutěži Edison Award. Kromě svých hráčských a skladatelských aktivit, mimo jiné v Grammy ověnčeném Metropol Orkestu, je také činným pedagogem na hudebních univerzitách v Amsterdamu, Rotterdamu, Haagu nebo na mnoha hudebních workshopech v Evropě a USA.

Ilja Reijngoud: No substitute

Na koncertech v Olomouci, Poličce a Brně se tento špičkový hráč představí i jako skladatel a aranžér. Playlist těchto koncertů je sestaven výhradně z jeho skladeb a aranžmá. Jeho bohaté big bandové zkušenosti, které v podzimní sérii svěří do služeb Cotatcha Orchestra, jsou předzvěstí posluchačsky mimořádně atraktivního a nevšedního hudebního zážitku, který by neměl uniknout vaší pozornosti.

17.10. Olomouc, Jazz Tibet Club, 20:00

18.10. Polička, Tylův dům, 20:00

19.10. Brno, HaDivadlo, 20:00

https://www.iljareijngoud.com/

http://cotatchaorchestra.cz/

Cotatcha Orchestra - teaser

Zdroj: tisková zpráva