Soutěž o 3 x 2 vstupenky na koncert Maratonu hudby Brno – Jazz
Yaron Herman

Soutěž o 3 x 2 vstupenky na koncert Maratonu hudby Brno – Jazz

Maraton hudby Brno je dynamicky se rozvíjející multižánrový festival určený široké veřejnosti, který do Brna přináší úplně nový koncept festivalu a během dosavadních dvou let své existence se stal největším letním hudebním festivalem v Brně. V roce 2018 proběhne od čtvrtka 9. do neděle 12. srpna.

Koncert jazzové scény Maratonu hudby sa koná 10. srpnaSono Centru a vystoupí na něm proslulý saxofonista Kenny Garrett se svým kvintetem, mladá československá formace Marek Kotača Trio a uznávaný izraelský pianista Yaron Herman a jeho trio.

Yaron Herman žije v současnosti v Paříži, kde je uznávaným kreativním pianistou na hraně geniality. Jeho vlastní teorie v oblasti hudební improvizace mu vynesla pedagogické angažmá ve formě přednášek na Sorbonně. Do Sono Centra se vrací po dvou letech, kdy zde uchvátil návštěvníky brněnského JazzFestu. Na Maratonu hudby se představí s triem, v němž jsou jeho dlouholetými souputníky a zároveň ideálními partnery pro kreativní dialog bubeník Ziv Ravitz a basista Sam Minaie.

Soutěžní otázka: Jak se jmenuje poslední album Yarona Hermana, které nahrál v duu s izraelským bubeníkem Zivem Ravitzem?

[iphorm id=“7″ name=“Soutěž (duplicate)“]

Své odpovědi zašlete do redakce do 5. srpna. Výherce bude kontaktován redakcí.