Úspěšné bubenické kurzy Dušana Černáka mají další pokračování v Chomutově

Úspěšné bubenické kurzy Dušana Černáka mají další pokračování v Chomutově

Dušan Černák, jeden z nejvýraznějších bubeníků současné československé scény, zve všechny hráče na bicí na svůj další kurz v Chomutově. Vítáni jsou bubenice a bubeníci všech žánrů i úrovní hráčských dovedností.

Intenzivní kurz proběhne od 25. do 27. května 2018 v chomutovském Hotelu Sudety. Dušan Černák hráče provede pěti tematickými okruhy od přípravy na hraní, přes techniku hry, svět rytmů, breakování až po sólování.

„Nevěřil jsem, ale Dušan předal svých dvacet let zkušeností v průběhu třech dnů. Z takové pestré škály metod, konkrétních rad, neotřelých fíglů vždy prakticky znázorněných si vybere každý,“ zhodnotil poslední Dušanův kurz Karel Straka z kapely Duben v Pešti.

„Po absolvovaní kurzu sa budete orientovať vo všetkých dôležitých aspektoch hry na biciu súpravu. Z vedomostí a kreatívnych konceptov získaných na kurze budete ešte dlhý čas čerpať inšpiráciu na zdokonaľovanie svojho herného prejavu,“ doplnil jej Dušan Černák.

Dušanovy lektorské kvality potvrzují i účastníci jeho dalších kurzů. „Dušan je vynikající profesionální bubeník a dokáže vám rozšířit obzory vlastními zkušenostmi…,“ hodnotí zkušenosti z kurzu facebookový uživatel Honza Stuchl. „Za krátký čas mě toho dokázal naučit spoustu a ovlivnil způsob nejen toho jak hraji, ale i jak cvičím,“ dodává na Facebooku Václa Švestka.

„Dušan je supertalentovaný hudebník a také skvělý lektor s hodně originálním humorem. Jeho kurz ocenili i hodně zkušení hráči s hudebním vzděláním, kteří o něm mluvili jako o bubeníkovi světové třídy,“ uvedl Mirek Koranda z pořádajícího Jazzu pod horami.

Dušan Černák je firemní hráč značek Istanbul Mehmet, GD Custom Drums, Balbex drumsticks a Kytary.cz a hrál či stále hraje s desítkami českých i zahraničních kapel.

Cena kurzu je 3 300 Kč a přihlásit se lze přes webový formulář.