Bubeník Dušan Černák povede třídenní kurz v Chomutově

Bubeník Dušan Černák povede třídenní kurz v Chomutově

Bubeník Dušan Černák povede třídenní kurz v ChomutověJeden z nejvýraznějších bubeníků současné česko-slovenské scény zve hráče na bicí na svůj kurz do Chomutova. „Intenzívny kurz hry na biciu súpravu“ je vhodný pro všechny bubeníky bez ohledu na preferovaný hudební styl nebo hráčskou zdatnost.

Intenzivní kurz proběhne od 5. do 7. ledna 2018 v chomutovském Hotelu Sudety. Dušan Černák hráče provede pěti tematickými okruhy od přípravy na hraní, přes techniku hry, svět rytmů, breakování až po sólování.

„Po absolvovaní kurzu sa budete orientovať vo všetkých dôležitých aspektoch hry na biciu súpravu. Z vedomostí a kreatívnych konceptov získaných na kurze budete ešte dlhý čas čerpať inšpiráciu na zdokonaľovanie svojho herného prejavu,“ řekl k tomu Dušan Černák.

Jeho slova potvrzují účastníci jeho kurzů. „Dušan je vynikající profesionální bubeník a dokáže vám rozšířit obzory vlastními zkušenostmi…,“ hodnotí zkušenosti z kurzu facebookový uživatel Honza Stuchl. „Za krátký čas mě toho dokázal naučit spoustu a ovlivnil způsob nejen toho jak hraji, ale i jak cvičím,“ dodává Václa Švestka.

„Dušan je supertalentovaný hudebník a také skvělý lektor s hodně originálním humorem. Myslím, že pro bubeníky prahnoucí po zdokonalení je Dušanův kurz ideální volbou,“ uvedl Mirek Koranda z pořádajícího Jazzu pod horami.

Cena kurzu je 2 800 Kč a přihlásit se lze přes webový formulář na http://jazzpodhorami.cz/bicia/.

DUŠAN ČERŇÁK

Dušan také spolupracoval, ať už jednorázově či opakovaně, s významnými zahraničními hudebníky, jako jsou Tony Lakatosh, Oran Etkin, Sabir Mateen, Vitor Campos, Martha Gallaraga, Gilad Atzmon, Joel Frahm či Mark Aanderud.

Je firemní hráč značek Istanbul Mehmet, GD Custom Drums, Balbex drumsticks a Kytary.cz.