Dva roky s Dragon´s Brew aneb 10. dračí jízda

Dva roky s Dragon´s Brew aneb 10. dračí jízda

Na tzv.červeném plácku před Divadlem Drak v Hradci Králové odehraje ve čtvrtek 1.září svou tradiční Dračí jízdu, a to v pořadí již desátou, královéhradecká fusion kapela DRAGON´S BREW. Toho dne zároveň kapela oslaví 2 roky své existence, neboť její vznik se oficiálně datuje k 31.srpnu 2014. Od 19.00 vystoupí kapela ve své ustálené sestavě: Jiří Vyšohlíd sr.- klávesové nástroje, Jiří Vyšohlíd jr.-baskytary, Jan Bára – kytara, Vítek Skalička – bicí, Štěpánka Mašatová – příčná a zobcová flétna, Kateřina Horáčková – tenorsax.

Na JazzPortu již tahle kapela několikrát figurovala, včetně příznivé recenze jejich debutového alba. Druhá deska, jež se bude jmenovat „Brew“, je již skoro hotová a vyjde letos počátkem podzimu.

Na výročním koncertě se Dragon´s Brew vrátí i k počátkům tvorby, samozřejmě dojde též na nový repertoár. Ten by měl být bohatší dokonce o názvuky vážné hudby. V případě nepříznivého počasí se kapela i posluchači přemístí do divadelního klubu. Vstupné je dobrovolné. Jak ve své pozvánce aktéři uvádějí, přijďte ze sebe otřást stres z prvního školního či pracovního dne pořádnou porcí živé, energické a upřímné muziky!