Šance pro mladé jazzové kapely!

Šance pro mladé jazzové kapely!

Rok se s rokem sešel a je tu další ročník soutěže pro začínající jazzové kapely DECH MLADÉHO JAZZU v rámci mezinárodního Krokus Jazz Festivalu v Jelení hoře (Jelenia Góra v Polsku). Ten proběhne ve dnech 21. – 23.října 2016.

Podmínkou účasti v soutěži je zaslání vstupního formuláře, který je k dispozici na webových stránkách festivalu http://www.krokusjazzfestiwal.pl, přičemž členové přihlášených souborů musí být narozeni v roce 1986 nebo později. Samozřejmě nesmí chybět tři kompozice, nahrané na CD či DVD o maximální celkové stopáži 30 minut. Kompletní informace nalezne zájemce na výše uvedených festivalových internetových stránkách a pokud nebude něco jasné, může se obrátit na Andrzeje Patlewicze, koordinátora festivalu: redpat@interia.pl. Ale pozor! Deadline pro tyto všechny kroky je 31.srpna!

Ve hře jsou věcné a finanční ceny v celkové hodnotě 16.000 PLN (4.000 Euro), ale co je nejdůležitější – zviditelnění účasti vystoupením na významném mezinárodním jazzovém festivalu! Tak, jak se to stalo např. našemu Ostrich Quartetu.