Vydavatelství Polí5 bude slavit v Malostranské besedě!

Vydavatelství Polí5 bude slavit v Malostranské besedě!

10LET_POLI5-2Pražské hudební vydavatelství POLÍ5, subkulturní platforma pro undergroundovou a experimentální tvorbu, slaví letos 10 let existence. Za tu dobu vydalo bezmála stovku titulů! Narozeniny proto oslaví ve velkém stylu, a to 8.dubna od 19.00 v Malostranské besedě střídavě devíti koncertními sety na dvou pódiích…

Samozřejmě nebude chybět čtyřčlenná kapela majitele Polí5 Josefa Jindráka – Skrytý půvab byrokracie, a to s novým frontmanem. Vystoupí novoborská krautrocková skupina B4, jež zde vydala několik výtečných alb, která JazzPort také recenzoval (to poslední zde). Jen pro tuto příležitost se představí dnes již bohužel neexistující duo Tvrdý/Havelka, taktéž s předělávkami starších undergroundových skladeb. Mimořádně vystoupí též duo Martin E.Kyšperský&Aleš Pilgr, a to s písněmi ze sólového alba frontmana brněnských Květů. Zahraje též samorostlý písničkář s akordeonem Radim Babák (o něm jsme psali zde), Tomáš Hrubiš s pianem (recenze zde) a písničkářská samorostka Stinka. Nebude chybět ani rocková lyrika Ruce naší Dory a meditativní ambient dua Sousedi.

Každý návštěvník ke vstupence (za 255 Kč) dostane zdarma speciální kompilační CD, jehož každý kus bude číslován a vlastnoručně podepsán vydavatelem. Nebude chybět samozřejmě stánek s produkcí Polí5, nabízenou za bezkonkurenční výroční ceny. Příslovečnou třešničkou na dortu bude jen k této příležitosti vydané LP skupiny Květy – „Copak můžu svojí milý mámě říct“ (s coververzemi písní Psích vojáků), a to v počtu pouhých 100 kusů!

Více na stránkách vydavatelství.

Skryty puvab byrokracie - Chleba