Výjimečný dvojkoncert Pavla Hrubého v Plzni!

Výjimečný dvojkoncert Pavla Hrubého v Plzni!

jazz bez hranicV rámci festivalu Jazz bez hranic 2015 v Plzni se 19.listopadu uskuteční v Domě hudby (od 19.30) opravdu výjimečný dvojkoncert, který prezentuje dva mimořádně zdařilé projekty saxofonisty a basklarinetisty PAVLA HRUBÉHO.

V první polovině večera uslyšíte koncertní provedení sólového alba Pavla Hrubého „Between The Lines“, jež bylo po zásluze nominováno na prestižní ocenění Anděl 2015. Toto album jsme zde s neskrývaným nadšením recenzovali a je jisté, že takto naživo zažijete ještě intimnější podobu komorního jazzu té nejvyšší kvality; nebudou chybět ani pianista Michal Nejtek a bubeník Dano Šoltis, kteří se na albu podíleli.

Ve druhé polovině vystoupí saxofonové kvarteto Pigeon s novým programem a hostem Dano Šoltisem u bicích. Kvarteto tvoří Pavel Hrubý (sopránsax), Marcel Bárta (altosax), Jiří Tarantík (tenorsax) a Dalibor Bárta (barytonsax). Je vskutku nač se těšit!

Iniciátor Pavel Hrubý k tomu dodává: „Tento dvojkoncert se může uskutečnit jen za určitých podmínek a na určitých místech, čímž chci sdělit, že se to v Plzni nemusí dlouhou dobu objevit a máte tak jedinečnou možnost to vidět a slyšet.“

Vstupenky lze koupit v předprodeji (kapacita sálu Domu hudby je omezena), a to zde.

T.Reindl: TŘI PSYCHOVENTILACE - 2.Pavle, ty rád jíš celer, viď?