Soutěž o 2x2 vstupy na hlavní koncert Moravia Music Festu

Soutěž o 2×2 vstupy na hlavní koncert Moravia Music Festu

Spojení Kurta Ellinga s Annou Mariou Jopek je více než logické vzhledem k jejich vzájemnému uměleckému obdivu. Máte tak jedinečnou příležitost shlédnout vystoupení „krále a první dámy světového vokálního jazzu“.

Anna Maria Jopek je jednou z nejoriginálnějších zpěvaček současné doby, skladatelka a aranžérka s úctyhodnou kariérou, která prodala již milion nahrávek a spolupracovala s nejvyhledávanějšími muzikanty světa, jako například Pat Metheny, Bobby McFerrin, Ivan Lins, Makoto Ozone, Richard Bona a mnoho dalších. Anna Maria Jopek nemá ráda stylové škatulky, ale právě naopak širokou paletu stylů z různých kultur a proto neustále hledá nové výrazové možnosti.

Kurt Elling, držitel Grammy, je již více než 20 let považovaný za nejlepšího jazzového zpěváka na světě. Každé z jeho předchozích 10 alb bylo nominované na cenu Grammy. V letošním roce vyšlo nové album Passion World, které je dle kritiků jeho nejambicióznějším počinem. Na koncertě se navíc jeho band představí ve zcela novém složení Stu Mindeman (klavír), Ulysses Owens Jr. (bicí), Clark Sommers (bass) a John Mclean (kytara). Kurt Elling navíc není pro české publikum neznámý. V roce 2013 vystupoval jako speciální host koncertů Vojtěcha Dyka & B-SIDE BANDu Josefa Buchty v rámci jejich Christmas tour v Praze, Brně a Vídni.

Soutěž

Máte jedinečnou šanci vyhrát vstupenky na koncert, který se koná 3.listopadu v brněnském Sono Centru. Stačí, když do 28.října uhodnete správnou odpověď na naši soutěžní otázku:

[iphorm id=“6″ name=“Soutež o 2 x 2 vstupy“]