Electro-swingová horečka zachvátí Prahu + soutěž o 2x2 vstupy!

Electro-swingová horečka zachvátí Prahu + soutěž o 2×2 vstupy!

Největší electro-swingová akce v České republice, ELECTRO SWING FEVER, zaručeně roztančí všechny dámy a gentlemany, kteří zavítají dne 3.října ve 21.00 do pražského klubu Roxy a setrvají až do úsvitu. Nabitému programu bude vévodit proslulé pařížské producentské duo Bart&Baker.

Tato dvojice mixuje swingové pecky 40.a 50.let s moderními tanečními beaty již od roku 2005, a to hlavně v pařížských klubech Machine du Moulin Rouge, Regine´s a Fléche d´Or, jež jsou pro rozvoj tohoto žánru zásadní. Bart&Baker jsou taktéž aktéry řady kompilačních alb „Electro Swing“. A v Praze vystoupí v rámci evropského turné k vydání další z těchto úspěšných kompilací.

Elektro-swingovou horečku v Roxy bude rozpalovat také přední československý booking Electro Swing Bohemia – za mixážní pult se postaví dvojice Papa Django&Swing Thing, DJ Swing Garden a Paolo di Maki. Chybět nebude ani údernější electro-swing v podání Maxe W. se živým doprovodem trumpetisty. Živá produkce zde koneckonců zazní také – vůbec poprvé se představí nový projekt MoveBrakers s dechberoucí elektronickou show a elegantním cirkusem ve spojení s chytlavými tanečními melodiemi. Samozřejmě budou návštěvníky čekat i taneční workshop a prodejní módní přehlídka.

Soutěžní otázka o 2×2 vstupy zní: U příležitosti v pořadí kolikátého kompilačního alba „Electro Swing“ koncertuje letos po Evropě duo Bart&Baker?

[iphorm id=“1″ name=“Soutěž“]

Výherce budeme kontaktovat 28.září emailem.