Nadějný Personal Highway bude křtít debutové album!

Nadějný Personal Highway bude křtít debutové album!

plakátHrají nesmírně zajímavou směs progresivního rocku, minimalismu, nu-jazzu a elektronické hudby, kterou nazývají ambient-crossover. A říkají si PERSONAL HIGHWAY.

Pro nás Personal Highway znamená nepřetržitý útěk z poněkud prohnilé reality,“ říká lídr kapely Michael Nosek, bubeník a výhradní autor hudby i textů, „zároveň ji ale odráží.“

Nyní skupina konečně vydává již dlouho netrpělivě očekávané debutové album!

Skupina vznikla v roce 2011 v Praze. Sestavu vedle Michaela Noska tvoří ještě Jan Aleš (klávesové nástroje, samply), Antonín Dlapa (kytary) a Ondřej Hauser (bass, klávesy). Ohlasy na jejich hudbu jsou vesměs příznivé, ba nadšené – dokonce i ze Slovenska, z Bratislavských jazzových dnů, kde vystoupili v roce 2013!

Personal Highway své eponymní album pokřtí dne 15.dubna v pražském klubu Grid (ve 20.00). Bude to prozatím ojedinělý koncert, další se plánují až na léto a podzim. Jako návnada budiž použita první oficiální ukázka z alba, šest a půl minuty dlouhý opus „Aborted Passions“ – a vězte, že tahle fúze King Crimson a Jaga Jazzist po česku je hodně vydařená!

http://bandzone.cz/personalhighway