Take 6 na závěr Moravia Music Festu + SOUTĚŽ na pražský koncert

Take 6 na závěr Moravia Music Festu + SOUTĚŽ na pražský koncert

Moravia Music Fest vyvrcholí koncertem proslulých TAKE 6, kteří jsou považovaní za nejlepší vokální seskupení na světě, což dokazuje jejich sbírka 10 cen Grammy a titul nejnominovanější vokální skupina v historii Grammy. Tato neuvěřitelně úspěšná a obdivovaná šestice obsadí podium SONO centra na závěr festivalu 30. listopadu. Den před tím, 29. listopadu zahrají i pro pražské publikum v Lucerna Music Baru od 19.30.

Nezaměnitelní a nezkrotní desetinásobní vítězové GRAMMY a Dove Award jsou perfektní reprezentací toho, co Duke Ellington nazvýval „Beyond Category“. TAKE 6 získali zvláštní ocenění jako „nejčastěji nominovaná vokální skupina v historii GRAMMY“ a jejich zvuk je skutečně unikátní: šest andělských a vybroušených hlasů ucelených v křišťálově čisté harmonii a synkopických rytmech, zdobených aranžích v kombinaci s funky a groove, které bublají až do opojného varu gospelu, jazzu, R&B a příchutě popu. Příběh TAKE 6 začal už v roce 1980 na Oakwood College v Huntsville v Alabamě. V roce 1987 skupina podepsala kontrakt s Warner Brothers a změnili název na TAKE 6. Stejnojmenné debutové album vydané v následujícím roce získalo 2 ocenění GRAMMY a usadilo se v top 10 na žebříčku Billboard’s Contemporary Jazz and Contemporary Christian charts. TAKE 6 nasbírali celkem 10 GRAMMY Awards, 10 Dove Awards, a Soul Train Award a 2 nominace na NAACP Image Award. Vyhráli ceny a nahrávali nebo vystupovali s tak významnými osobnostmi jako Quincy Jones, Stevie Wonder, Ray Charles, Ella Fitzgerald a Whitney Houston. „Multiplatinový“ sextet se vrátil ke svým kořenům se svým očekávaným albem ONE v březnu 2012.

Více informací na http://www.moraviamusicfest.cz/

Soutěž o 2×2 vstupy na Take 6 na 29. listopadu do Lucerna Music Baru

Soutěžní otázka: Pokud Take 6 v ČR již vystupovali, kdy to bylo? Soutěž posílejte přes formulář níže do 25.11. Výherce kontaktujeme e-mailem.

[iphorm id=“1″ name=“Soutěž“]