Oslňující Grace Kelly bude hvězdou letošního Festivalu swingové hudby + soutěž o 2 vstupy

Oslňující Grace Kelly bude hvězdou letošního Festivalu swingové hudby + soutěž o 2 vstupy

TTěžko si představit, že by současný boom elektroswingu fungoval, nebýt potenciálu skrytého v téhle věčně živé hudbě: Producent Parov Stelar, zpěvačka Alice Francis nebo úspěšní čeští Mydy Rabycad a mnozí další pak jen se zájmem, vtipem a láskou očistili kontakty, propojili správně porty elektronických nástrojů s mladistvou instrumentalistickou či pěveckou energií a jiskřivý oblouk nadšení a zájmu s vyprodanými sály a vířícími kotly pod festivalovými pódii byl na světě.

Festival swingové hudby na Vinohradech přivede 13. a 14. listopadu na pódium Národního domu Na Vinohradech to nejlepší z tepající pokladnice českého swingu: 13. listopadu to bude Bohemia Big Band s hostujícími vokalisty Dashou, Lucií Černíkovou a Janem Šmigmátorem, 14. listopadu Ondřej Havelka a jeho Melody Makers a Swing Quintet Praha s hostující královnou českého swingu Evou Pilarovou. A to, jak se současná mladá muzikantská generace dokáže se švihem a sex appealem rozkročit mezi jazzovými i jinými styly pak prokáže hned první den největší hvězda festivalu: Teprve dvaadvacetiletá  altsaxofoniska, zpěvačka a kapelnice Grace Kelly.

K místům, jako je Hollywood Bowl, Montreal Jazz Festival, Newport Jazz Festival, newyorská Carnegie Hall nebo Montreux Jazz Festival, které již Grace Kelly se svým kvintetem a hlavně muzikantským i osobním  šarmem okouzlila, přibude letos 13. listopadu díky 17. festivalu swingové hudby i Praha. Ostatně, přesvědčit se lze na jejím novém YouTube profilu: http://youtu.be/CKY-uiJU85w

Více informací na www.nardum.cz.

Soutěž o 2 vstupy na koncert Grace Kelly, který se koná 13.11. v Národním domě Na Vinohradech.

Jak se jmenuje její posledním album? Na odpovědi se těšíme do 6.11.

[iphorm id=1 name=“Soutěž“]