Temní korejští Jambinai zahrají v Akropoli + soutěž o 2x2 vstupy

Temní korejští Jambinai zahrají v Akropoli + soutěž o 2×2 vstupy

Druhý ze série doprovodných koncertů festivalu Respect představí v úterý 10. června korejskou uskupení Jambinai. Představitelé této kapely se ponořili do temných vod korejského post-rocku, který kombinují s tradiční hudbou. Spojení elektrických kytar, elektroniky s tradičními nástroji, kterými jsou haegun, piri a geomungo vytváří hutný zvuk hraničící s avantgardou. Za svůi inovatorský přístup k hudbě získali v loňském roce ocenění jako nejlepší cross-overová kapela. Na svém prvním turné uchvacovali publikum v Helsinkách i na festivale WOMEX v Cardiffu. Letos se vůbec poprvé zastaví i v Praze.

Jako předkapela zahrají Kaplan Bros, které tvoří polovina „Vložte kočku“. Energický noise-pop s odkazem na 8-bit kulturu, spojení bicích a live elektroniky jistě publikum správně rozehřeje.
JAMBINAI /Jižní Korea/ + KAPLAN BROS. /CZ/
Út 10.6.2014, 19.30 Palác Akropolis

Pozor: Majitelé  vstupenky na Respect festival 2014 mají při zakoupení na místě koncert o 100 Kč levnější.Zároveň je možné si na koncertě koupit lístek na hlavní program, který se bude konat 14.-15.6. na Ladronce, a to se 100 Kč slevou.

Soutěž o 2×2 vstupy na koncert Jambinai
Ve které další kapele společně hrají členové Kaplan Bros? Soutěž končí v pátek 6.6.

Účastí v soutěži dáváte souhlas se zasíláním newsletterů s novými články a soutěžemi z Jazzportu.