Festival Na jednom břehu mění kotviště
Na jednom břehu 2014

Festival Na jednom břehu mění kotviště

Na jednom břehu 2014
Na jednom břehu 2014

S ohledem na mnohokrát prožitou nevyzpytatelnost květnového počasí, se dvanáctý ročník world music festivalu NA JEDNOM BŘEHU posune o několik metrů dále proti proudu Orlice. Poslední květnovou sobotu festival nově zakotví v Přístavišti Divadla Drak, v areálu zahrnujícím venkovní a dvě kryté scény, poskytující větší variabilitu využití prostoru. Oživíme tak Letní scénu, Hlavní sál i Studio Drak.

Letošní dramaturgie bude šitá na míru nového prostoru, stejně jak tomu bylo v Letním kině. A tak budete mít možnost prožít letní festival s klubovou atmosférou v rytmu horkokrevného maďarského balkan-bluegrassu pětice Söndörgö, klezmerem i punkem říznutých Johnny Kowalski  and The Sexy Weirdos z Anglie, českého jazzpopu Eggnoise, rock´n´rollem smýkajících Vees a dalších objevů i stálic české hudební scény.

V rámci festivalu proběhne exkluzivní koncert slovenské zpěvačky Jany Kirschner a Band, spolu s pánskou vokální sekcí Skety a to v intimní atmosféře Hlavního sálu divadla Drak.

Ani letos nebude chybět pouliční stage, s rozšířením o tržiště malovýrobců a alternativních umělců, přístavní hampejz a tetovací saloon. Pro požitkáře nabídneme sklepní zásoby vinotéky In Vino, pivní degustační pub U Draka, čajovnu U Poutníka a další indické a arabské, vegetariánské i české masové speciality.

Jména všech účinkujících bude zveřejněno, kdy spustíme i elektronický předprodej.

Předprodejní cena zůstává tradičních 250 kč, novinkou je druhá kategorie dražších vstupenek za 490 kč, zahrnujících právě vystoupení Jany Kirschner. Výjimečný koncert má omezenou kapacitu pouhých 150 návštěvníků.S koupí těchto vstupenek proto neváhejte a včas navštivte rezervační systém www.hkpoint.cz.

Lístky letos půjdou na „DRAČKU“ :)