Popové Dechno ve Vratislavicích - Traband

Popové Dechno ve Vratislavicích – Traband

Po kratší pauze, kdy se zpěvačka, klavíristka a trumpetistka Jana Mráčková-Kaplanová a tubista Robert Škarda věnovali vlastním projektům (Jeremiáš respektive Adam,), přivezla skupina Traband do Vratislavického klubu 101010 svojí nejen dechovou show.

Jejich playlist byl složen jak z ověřených pecek, tak z novinek. A bohužel u novinek byli tentokrát docela nejistí. Co se ale nedařilo hudebně, zachraňoval Jarda Svoboda svým zpěvem a „energetickým tancem“. Podezřívám je z toho, že to věděli předem, a proto po každém takovém výletu do budoucnosti vsadili ověřenou pecku, ať si posluchače a tanečníky udobří. Možná i to byl důvod, proč publiku trvalo docela dlouho roztát, naplnit parket a rozhýbat se – ale co, podařilo se. Na druhou stranu, nový materiál vypadá slibně, takže – kde je nová deska?

Koncert uzavřela připomínka nedávného MDŽ aneb přídavky věnované všem ženám bez rozdílu pohlaví (Marie, Markéta a Sára).

Přestože Traband má již 19 let, tak stále živelný Jarda, krásná Jana, klidný Robert a úchvatný Václav, vás uhranou. Pokud můžete, nechte si je proklouznout do vašeho večera. Stojí to za to!