Martin Brunner – Morning Walks + soutěž o 2x CD

Martin Brunner – Morning Walks + soutěž o 2x CD

ANI 039 MARTIN BRUNNER COVER

Klavírista a skladatel Martin Brunner na sebe upozornil již předchozími dvěma autorskými alby, nyní přichází na třetím titulu s projektem, v němž spojil síly členů svého tria (Tomáš Hobzek – bicí a Rastislav Uhrík – kontrabas), kteří se spolu s Brunnerem nacházejí na kvalitativní špičce české jazzové scény, se zvukem smyčcového kvarteta Epoque Quartet.

Smyčcové party jsou zde zcela rovnocennými partnery partům jazzového tria a výsledná kompozice, kterou Brunner (stejně jako celé album) nazval MORNING WALKS je pak jednotným útvarem vzájemně souvisejících hudebních tvarů, jak ostatně plyne i z jejich názvů (autor označil skladby většinou jen pořadovými čísly).

Brunnerova desetivětá skladba zaznamenaná na albu MORNING WALKS představuje autora ve vrcholné formě nejen kompoziční, ale i interpretační a přináší mimořádně kvalitní zážitky z hudby soudobých parametrů na pomezí jazzu a vážné hudby.

Soutěž bude uzavřena 20.12.2013, výherce budeme kontaktovat e-mailem. Na otázku odpovídejte přes formulář níže. Soutěžní otázka zní: jak se jmenuje debutové album pianisty Martina Brunnera?

[iphorm id=1 name=“Soutěž“]