Nespoutaná Sophie Hunger představí v Praze nové album & soutěž o 2 vstupy!

Sophie Hunger se v českých luzích a hájích těší veliké oblibě. V minulosti učarovala jazzmana Erika Truffaze natolik, že si ji vybral jako svou předkapelu a díky tomu navštívila na svém prvním zahraničním koncertu právě Prahu.

Sophie Hunger se narodila v Bernu a prošla kosmopolitní výchovou. Její otec byl diplomat a Sophie vyrůstala v Londýně, Německu i Švýcarsku. Své první album vydala se skupinou Fisher ještě jako Émilie Welti, a poté už pod jménem Sophie Hunger natočila ve svém obývacím pokoji sólovou desku Sketches on Sea, která vzbudila silný kultovní ohlas. Jako autorka má Sophie úžasný nadhled, dovede propojit písničkářskou klasiku se žhavou současností. 

Nespoutaná Sophie Hunger představí v Praze nové album & soutěž o 2 vstupy!V Paláci Akropolis 20. listopadu představí své poslední album The Danger of Light, které natočila s hostujícími muzikanty z takových skupin, jakými jsou Red Hot Chilli Peppers, PJ Harvey, Bright Eyes, Danger Mouse a s producentem Adamem Samuelsem. A Vy můžete být u toho!

Stačí odpovědět na otázku do pátku 16.11. a dva výherci obdrží jednu vstupenku. Odpovědi posílejte na email eva@jazzport.cz.

Ve kterém roce Sophie Hunger vystoupila v Praze naposledy a s jakým albem?