Soutěž o 1 x 2 vstupenky na festival Iberica – koncert na nádvoří Špilberku

Soutěž o 1 x 2 vstupenky na festival Iberica – koncert na nádvoří Špilberku

Festival iberoamerické kultury Ibérica na přelomu června a července přiveze do Brna atmosféru Pyrenejského ostrova i Latinské a Jižní Ameriky. Od 27. června do 1. července nabídne spontánní fiestu s hudbou, tancem a pochutinami na Staré radnici, oblíbené tvůrčí dílny či filmovou přehlídku.

Největší hvězdy 15. ročníku se pak představí při galakoncertu pod širým nebem na nádvoří Špilberku, který se uskuteční 29. června. Publikum se může těšit na dva koncerty fenomenálních umělců. Sergio de Lope patří bezesporu k nejlepším flamenkovým flétnistům a jeho kapela složená z virtuózních hráčů bude mít mezi sebou i skvělou flamenkovou tanečnici Gemu Moneo. Vycházející hvězda kytarového nebe Paco León dokázal i přes své mládí nadchnout publikum v mnoha zemích svojí spontánní a brilantní hrou. V Brně zahraje se svým triem a stejně jako v případě Sergia de Lopeho se bude jednat o českou premiéru.

 Podrobný program a vstupenky na galakoncert jsou k dispozici na webu www.iberica.cz, vstupenky lze zakoupit také v síti Ticketportal a v tradičních předprodejích.

Soutěž

Soutěžní otázka: Kytarista José María Gallardo byl uměleckým poradcem Paca de Lucíi při jeho legendárním nastudování Rodrigova koncertu. Jak se koncert jmenoval?

  1. Oranjes
  2. Saranches
  3. Aranjuez

Nápovědu najdete zde: http://www.iberica.cz/program-2018/

Odpovědi zašlete do redakce do pondělí, 25. června 2018. Výherce bude kontaktován redakcí.

[iphorm id=“7″ name=“Soutěž (duplicate)“]