MENU Sampler 4 jako (po)vánoční dárek!

MENU Sampler 4 jako (po)vánoční dárek!

cover-Hej, vstaňte hudební fajnšmekři! Je už sice po vánočních svátcích, ale Advent je tu stále, a tak dárek taktéž potěší ducha i smysly. Zvlášť, když jde o muziku netuctovou a vpravdě experimentální a svěží. Taková totiž zní ze čtvrtého pokračování „MENU Sampler“, jež představuje výběr těch nejzajímavějších interpretů, kteří se představili v uplynulých letech v rámci unikátního klubového projektu MENU v Hradci Králové…http://menumusic.cz/

Zvukově-experimentální klubovky MENU přivedly do netradičních prostor v Hradci Králové (např.Pilnáčkova továrna) umělce nejen z České republiky, ale také z Norska, Belgie, Francie, Německa, USA a Chorvatska. Ty na kompilaci „MENU Sampler 4“ vybrala vůdčí osobnost organizačního týmu Zdeněk Konečný a o finální zvukovou podobu se opět postaral David Rambousek z královéhradeckého nezávislého labelu Ressonus Records.

Kompilace vychází v limitované edici 44 originálních kazet, jejichž obaly vznikly náhodnými výseky plakátů, jež příslušné umělce avizovaly. Pokud by kdokoli z vás chtěl některý tento hudební artefakt fyzicky vlastnit, nechť zašle svoji korespondenční adresu na postforjerry@post.cz !

„MENU Sampler 4“ je také k dispozici jako digitální album, jehož bezplatné stažení (nebo jen poslech), nyní umožněné jako vánoční dárek, je k dispozici zde:

http://menumusic.bandcamp.com/album/menu-sampler-4
MENU sampler 4 by Variuous artists