Blíží se jazz-funkový hurikán Ben (Williams) plus Rychlosoutěž o dva vstupy

Blíží se jazz-funkový hurikán Ben (Williams) plus Rychlosoutěž o dva vstupy

Ben Williams Photo largeAgentura Rachot připravila další koncertní lahůdku: v pražském klubu Jazz Dock dne 16.dubna vystoupí se svým bandem fenomenální kontrabasista BEN WILLIAMS!

Již jeho debutové album „State Of Art“, vydané na renomované značce Concord Records v roce 2011, způsobilo zasloužený poprask mezi posluchači i kritiky. Tento washingtonský rodák, absolvent prestižní hudební školy Juilliard, po kterém navzdory jeho mládí šáhli takové veličiny, jako třeba Herbie Hancock, Wynton Marsalis, Pat Metheny, Terence Blanchard, Mulgrew Miller či Cyrus Chestnut, roubuje na jazzový kmen s přirozenou lehkostí výhonky funku, hip-hopu, r&b i klasické hudby. Do Prahy přiveze letošní, únorové album „Coming Of Age“ (Concord Records). Můžeme se těšit též na jeho spoluhráče, vycházející hvězdy amerického jazzu, kteří tvoří jeho jazz-funkový band – Christian Sands (piano), Marcus Strickland (sax), John Davis (bicí) a Matt Stevens (kytara).

A dva z vás mohou být zadarmo u toho – stačí zodpovědět tuto otázku: Ben Williams získal v roce 2013 sošku Grammy. Za co obdržel onen prestižní gramofónek? Výherce budeme kontaktovat ve středu 15.dubna emailem.

[iphorm id=“1″ name=“Soutěž“]