Příležitost pro mladé jazzové kapely!

Příležitost pro mladé jazzové kapely!

krokus jazzMezinárodní KROKUS JAZZ FESTIVAL v Polsku vyhlašuje soutěž Závan mladého jazzu, který je určen pro mladé polské a české jazzové kapely (do 30 let). Tři nejlepší kapely, které mimochodem obdrží finanční odměnu 5, 4 a 3 tisíce zlotých (podle umístění), budou pak moci vystoupit na XIII.ročníku věhlasného festivalu, jenž se bude konat ve městě Jelenia Góra ve dnech 25. a 26.října.

Kdo se tedy bude chtít přihlásit do soutěže, musí tak učinit nejpozději do 30.července (ale pozor, rozhoduje datum doručení na adresu pořadatele, nikoli podacího razítka!), a to vyplněnou přihláškou a vlastní nahrávkou (může být i amatérská). Úroveň souborů pak bude hodnotit porota, v níž mimochodem zasedne např. Jaromír Honzák.

Podrobnější informace a přihlášku v českém jazyce naleznete zde.

Zásilku s přihláškou a nahrávkou lze poslat buď na polskou adresu (přímo k pořadateli), nebo také na adresu Tomáše Katschnera (organizátora festivalu Jazzinec, který je s Jelení Horou v ideovém svazku): Tomáš Katschner, V Domcích 125, 541 01 Trutnov. Tím český zájemce dostává několik dní k dobru…