Melanie Scholtz - Dreaming of Christmas - koncert na Nové scéně Národního divadla

Melanie Scholtz – Dreaming of Christmas – koncert na Nové scéně Národního divadla

Hvězda talentované zpěvačky MELANIE SCHOLTZ stoupá prudce vzhůru a její jméno se stává pojmem nejen v rodné Jihoafrické republice, ale i po celém světě. Tato charismatická zpěvačka se sametovým černošským hlasem je ztělesněním dokonalé harmonie vzácného člověka a mimořádného talentu. Její hvězda začala zářit již v dětství a od té doby si dokázala získat nejen laickou veřejnost, ale také okouzlila i uznávané hudebníky a kritiky. O tom svědčí jak její spolupráce s veličinami jako Al Jarreau a Joe McBride, tak i několik prestižních ocenění z oblasti nejen jazzové tvorby – Standard Bank Young Artist award 2010, Winner of Jazz á Juan Rélévation competition 2012 a mnoho dalších.

melanie-scholtzHudební projev a jedinečný hlas Melanie Scholtz přináší publiku nezapomenutelné zážitky. O tom se mohli přesvědčit diváci i v České republice, kde debutovala v roce 2011 v rámci Trutnovského jazzového festivalu, stejně tak jako na dvou posledních zcela vyprodaných koncertech v legendárním pražském jazzovém klubu Reduta.

Se svým unikátním projektem tentokrát zamíří i do jiných než jazzových tónů a představí tradiční vánoční koledy v novém, pro ni typicky podmanivém pojetí. Melanie Scholtz a její LOVE APPLES na Nové scéně Národního divadla podpoří vynikající vokály členů MARANATHA GOSPEL CHOIR a pohladí na duši každého vánočního posluchače. Sváteční čas a koledy Holly Night, Let It Snow, Jingle Bell Rock a další v podání hvězdné Melanie Scholtz za doprovodu gospelového sboru mohou být Vánoce, o kterých jste snili.

Koncert je pořádán uměleckou agenturou Pragokoncert Bohemia a.s.ve spolupráci s Novou scénou Národního divadla. Více informací naleznou hudební fanoušci této talentované zpěvačky na webových stránkách http://www.melaniescholtz.com/index.php/about-me. Ukázky tvorby jsou dostupné na http://vimeo.com/30494837. Vstupenky na koncert je možné zakoupit prostřednictvím prodejního systému či na pokladně Nové scény Národního divadla.