Přijíždí další Femme Fatale tentokrát s hlasem jako břitva: ANE BRUN & soutěž o její aktuální CD!

Přijíždí další Femme Fatale tentokrát s hlasem jako břitva: ANE BRUN & soutěž o její aktuální CD!

Nová koncertní série Femme Fatale věnovaná výrazným ženským osobnostem na poli současné hudby přiváží další zajímavé jméno. Slavná norská zpěvačka a několikanásobná držitelka norských cen Grammy Ane Brun,  je mimo jiné známá ze spolupráce s Peterem Gabrielem, Koop či José Gonzálesem.

Přijíždí další Femme Fatale tentokrát s hlasem jako břitva: ANE BRUN & soutěž o její aktuální CD!Výjimečné norské zpěvačce Ane Brun bude patřit další koncert ze série Femme Fatale, který proběhne 22. října v Paláci Akropolis. Na severu Evropy září tato zpěvačka už několik let jako hvězda první velikosti a její desky bodují na nejvyšších příčkách hitparád. Neznamená to ale, že by se publiku nějak podbízela. Stále jde o úžasnou intimní hudbu s kořeny ve folkových baladách či zjitřeném soulu. Za deset let na hudební scéně stihla vydat šest studiových alb, posbírat tři norské Grammy, zazpívat si s José Gonzálesem a Peterem Gabrielem. Ane Brun hostovala také na desce švédských Koop.

Video Ane Brun

Soutěžte o CD „Songs 2003-2013“, výhru si jeden šťastlivec bude moci převzít v den konání koncertu přímo v Paláci Akropolis,  piště na email eva@jazzport.cz  do pondělí 21. října do půlnoci

Kolik koncertů má za sebou originální série Femme Fatale? Který koncert zaujal nejvíce?