Klavíristka a houslistka kapely Hidden Orchestra v Praze! Soutěž o 2 vstupy!

V Café V lese se můžeme těšit 23. listopadu na opravdové sousto pro hudební fajnšmekry. CARLOS CIPA a POPPY ACKROYD – dva muzikanti vydávající své desky pod berlínským labelem DENOVALI představí svoji sólovou tvorbu.

Klavíristka a houslistka kapely Hidden Orchestra v Praze! Soutěž o 2 vstupy! Poppy Ackroyd se do Prahy vrací po únorové zastávce s Hidden Orchestra v Paláci Akropolis. Zakladatelka této skotské nu-jazzové skupiny příjíždí do České republiky tentokrát se svojí sólovou tvorbou, která je mnohem více křehká a zároveň otevřená experimentům. Skladby jsou postavené na zvucích houslí a piána. Hudebnice narozená v Londýně a momentálně žijící v Edinburgu předvede materiál ze svého sólového debutu „Escapament“, který vychází na Denovali Records v prosinci. 

 

 

[pro-player width=’530′ height=’253′ type=’video‘]http://www.youtube.com/watch?v=Oqg32I3j7Ms[/pro-player]

 

Poprvé v Praze vystoupí Carlos Cipa, dvaadvacetiletý skladatel a klavírista z Mnichova, který má za sebou akademické vzdělání, ale nikdy se žánrově neomezoval a působil jak v jazzových, punkových tak i indierockových kapelách. Letos v červnu své debutové album „The Monarch And The Viceroy“ vydal právě na labelu Denovali.

[pro-player width=’530′ height=’253′ type=’video‘]http://www.youtube.com/watch?v=A4Q5X4pG9D8[/pro-player]

 

Více info na
http://www.poppyackroyd.com/
http://www.facebook.com/carloscipa
http://www.denovali.com/

DVA VÝHERCI MOHOU ZÍSKAT JEDEN VSTUP NA TENTO VÝJIMEČNÝ VEČER!
Kdy byl label Denovali založen a jmenujte alespoň dva další muzikanty, kteří pod tímto labelem vydávají desky.

Odpovědi posílejte na email eva@jazzport.cz do pondělí 19.11.