46. Slánské jazzové dny (Slaný – 16. - 18. listopadu 2012)

46. Slánské jazzové dny (Slaný – 16. – 18. listopadu 2012)

Tradičně třetí listopadový víkend, tedy 16. – 18. listopadu, ve Slaném bude znít jazz. Představí se hvězdy české i světové scény, např. Hugo Race, Laco Deczi, Ondřej Havelka či Jana Koubková.

Program otevře páteční vystoupení Martin Brunner Tria a Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers od 19.30 v Městském divadle ve Slaném, započatý večer si můžete prodloužit od 24 hodin v klubu Šantán s Juicy Freak. V sobotu od 14.30 si můžete v kapli městského muzea vyslechnout Janu Koubkovou a od 18 hodin v Městském centru Grand JH Big Band Hradec Králové, Limbo (elektro-acoustic), Laca Decziho & Celula NY (USA/CZ) a Huga Race & The Fatalists (AUS/I). V přísálí v průběhu večera vystoupí dvě slánská seskupení Rastafidli Orkestra a The Bladderstones. Večer bude uzavírán od 1 hodiny ranní v Jazz Café Fany s Blue Sugar. Celý víkendový program však zakonči až Paul Batto & Ondřej Kříž Duo (SLO/CZ) v kapli městského muzea v neděli 18. listopadu od 10.30.

Letošnímu ročníku bude předcházet také „warm up“ neboli zahřívací kolo, které proběhne v několika slánských zařízeních. Již ve středu 31. října v pivovaru Antoš od 19.30 se představí Petra Vlková Trio, ve středu 7. listopadu v Jazz Cafe Fany od 20.00 zahraje Sammy Vomáčka Trio (D/CZ), v pátek 9. listopadu v kavárně Na Komendě od 20.00 proběhne poslechová diskotéka, v sobotu 10. listopadu od 21.00 se rozezní  Sato – San To v Bat. Music Space a ve středu 14. listopadu zahrají Los Rumberos Trio (CZ/Peru) v Hugo Bagel Café    od 20.00.

Program 46. Slánských jazzových dnů je tedy velmi bohatý a my se těšíme na setkání s Vámi na některém z připravovaných večerů. Další informace o programu vstupném a předprodeji najdete na webových stránkách http://www.jazzclubslany.cz/