Vyhrajte vstupenky na hudební událost roku, koncert legendárního Pata Methenyho s novým projektem

Geniální kytarista, jeden z nejvlivnějších a nejvytíženějších jazzových hudebníků dneška a mimořádně produktivní muzikant a skladatel Pat Metheny vystoupí v brněnském Bobycentru 28. června. Metheny, který má na svém kontě neuvěřitelných 19 cen Grammy a 37 nahrávek, vůbec poprvé v České republice představí svůj nejnovější projekt. Mimořádně produktivní muzikant, skladatel a producent k němu přizval nejžádanější newyorské jazzové hudebníky Chrise Pottera (největší virtuos současného saxofonu), obrovskou jazzovou naději Bena Williamse (kontrabas) a svého oblíbence Antonia Sancheze (bicí). Koncert je uváděn v rámci festivalu JazzFestBrno.

Vyhrajte vstupenky na hudební událost roku, koncert legendárního Pata Methenyho s novým projektem

Soutěžíme o 2×1 vstupenku:

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje nejnovější projekt amerického kytaristy Pata Methenyho, se kterým vystoupí v rámci 11. ročníku festivalu JAZZFESTBRNO, 28. června 2012 v Bobycentru?

  1. Pat Metheny Jazz Ensemble
  2. Pat Metheny Unity Band
  3. Pat Metheny United Flavour
Odpovídejte na e-mail eva@jazzport.cz

Pokud vstupenky nevyhrajete, můžete si  je zakoupit v kamenných i online předprodejích v síti Ticketstream (www.ticketstream.cz).

Vstupenky na jediný letošní koncert legendárního Pata  Methenyho  v České republice rychle mizí, zajistěte si je proto včas!

Vstupné je v rozmezí od 380 do 2190  korun s možností pořídit si VIP vstupenku na exkluzivní místo spojené s luxusním občerstvením. Pro více informací pište na vstupenky@jazzfestbrno.cz.

Sleva 20%: studenti (ISIC), senioři nad 65, ZTP

Sleva 30%: studenti hudebních škol (ISIC) 

Mimobrněnští návštěvníci festivalu mohou využít speciálních zvýhodněných cen ubytování v partnerských hotelech po registraci prostřednictvím e-mailu office@jazzfestbrno.cz.