Czech Jazz Contest 2012 jde do finále grande!

V pražské Redutě proběhlo ve dnech 13. a 14. března poslední semifinálové kolo Czech Jazz Contest 2012. JAZZOVÝ SOUBOR ZUŠ TŘEŠŤ, BLUE TONE BAND, HARMCORE JAZZBAND a BIGBAND ZUŠ LIBEREC ukázaly svoje schopnosti a postavily plnou Redutu na nohy.

Diváci všech věkových vrstev vytvořili interpretům výbornou atmosféru k jejich výkonům, kapely na oplátku odměnily posluchače stylovým mixem a všehochutí od 20.let minulého století až po současnost.

reduta

Publikum a hlavně porotce (Josef Vejvoda, Julius Baroš a Jaroslav Kantor) nakonec nejvíce zaujal BIGBAND ZUŠ LIBEREC, který se připojí ke kapelám JAN STEINSDORFER TRIO, JAN FEČO QUARTET, KIKINA B a společně se utkají ve finále grande! Čtveřici dle rozhodnutí porotců všech semifinálových kol doplní divoká karta – kapela PITCH BENDER, která bude moci vším znovu pořádně zamíchat.

Finále proběhne 17.3. od 20.00 opět v Redutě. Hudebníci zahrají před ostrým porotcovským uchem Briana Charettea /USA/, Emila Viklického a dalších hvězd. Pokud chcete poznat Redutu i z jiné strany, přijďte, hlasujte a především podpořte mladé kapely na začátku trnité, složité, ale také otevřené hudební kariéry.

CZECH JAZZ CONTEST 2012 se koná pod záštitou primátora Hlavního města Prahy pana Doc.MUDr. Bohuslava Svobody, Csc. a za podpory Hlavního města Prahy.

Ceny do soutěže věnovaly společnosti Kytary.cz, Music City, Olympus, Pivovar Svijany, Vinařství Galant a International Free Zone. Více informací a možnost hlasování najdete na facebooku nebo na http://www.redutajazzclub.cz/